Kesäteatterin ensitapaaminen siirtyy

Valtioneuvoston antamien suositusten mukaisesti Keuruun kansalaisopisto, jonka yhteistyössä Keurusselän Kesäteatteri ry toimii, siirtää opintokauden alkua 17.1.22 asti. Näin ollen myös Kesäteatterin ensitapaaminen joudutaan siirtämään myöhemmäksi.

Uusi ensitapaamisen ajankohta näillä näkymin 23.1.2022 klo 15 Keuruun yläkoulu luokka 212.

Seuraamme tilannetta ja asetettuja suosituksia, jotta kaikilla halukkailla olisi turvallinenolo ottaa osaa ensitapaamiseen. Laitamme aiheesta tietoa ja kartoitamme mahdollisuuksia etätapaamisen muodossa, jos lähitapaamista joudutaan vielä siirtämään.

Julkaissut keurusselänkesäteatteri

Keurusselän kesäteatteriyhdistys ry: on voittoa tavoittelemation yhdistys jonka tarkoituksena on edistää sekä kehittää paikkakunnan teatteritoimintaa, lähentää toisiinsa teatteria ja teatteriyleisöä sekä syventää yleistä teatteriharrastusta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s