VARAUS-, MYYNTI- JA PERUUTUSEHDOT

YLEISET Varausehdot

VARATTUJEN LIPPUJEN VOIMASSAOLO

Lipun varaus on voimassa vain varauksen yhteydessä valittuna päivänä. Lipun voimassaolo alkaa ja päättyy varaukseen merkittynä päivänä.

VARAUKSEN VAIHTAMINEN

Mikäli asiakas on varannut pääsylipun, eikä pääse paikalle varauksen yhteydessä kirjoitettuna päivämääränä, asiakkaan on viipymättä otettava yhteyttä Keurusselän Kesäteatteriin.

LIPUNMYYNTI ESITYSPAIKALLA


Esityspaikan lipunmyynti aukeaa 1 h ennen esityksen alkua. Maksuvälineenä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteinen.

Etukäteen varatut liput tulee lunastaa etukäteen, 30 minuuttia ennen esityksen alkamista. mikäli tämä ei onnistu olethan yhteudessä Keurusselän Kesäteatteriin.

HINTATIEDOISSA OLEVA VIRHE


Virheellinen hintatieto ei sido Keurusselän Kesäteatteri Ry:tä, jos hinta on niin selvästi virheellinen, että asiakkaan olisi pitänyt se ymmärtää. Tällainen tilanne on esimerkiksi silloin, jos ero ilmoitetun hinnan ja todellisen hinnan välillä on huomattavan suuri tai väärää hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon verrattuna.

LIPPUJEN TAKAISINLUNASTUS


Keurusselän Kesäteatteri Ry ei hyvitä käyttämättömiä lippuja eikä lunasta niitä takaisin, poikkeuksena esityksen peruuntuminen teatterin puolelta. Esityksen peruuntuessa asiakkaalla on mahdollisuus vaihtaa lippu johonkin toiseen Keurusselän Kesäteatterin esitykseen tai saada hyvitys lipun hinnasta, lukuunottamatta palvelumaksua.

Vaihdot ja hyvitykset on hoidettava 3 kk kuluessa esityksen peruuntumisesta. Teatteri ei korvaa lippujen palvelumaksuja eikä muita asiakkaalle mahdollisesti aiheutuneita kustannuksia. Teatteri ilmoittaa asiakkaille peruutuksesta sähköpostilla, nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa ja mahdollisuuksien mukaan tekstiviestillä.

RYHMÄVARAUKSET


Voit varata ryhmällesi liput Keurusselän Kesäteatterilta soittamaalla, sähköpostilla tai online-lomakkeella. Ryhmäalennukset koskevat yli 8 hengen ryhmiä. Ryhmävaraukset tulee lunastaa vähintään kaksi viikkoa ennen esitystä, ellei toisin ole erikseen sovittu. Jos lippuja ei ole lunastettu tai vahvistettu määräaikaan mennessä, varaus purkautuu. Liput on mahdollista lunastaa ennakkoon laskutuksella, jonka jälkeen liput voi noutaa teatterin lippukassalta 30 minuuttia ennen esityksen alkamista. Laskutuslisä on 10€/tilaus.

LIPPUJEN VARAUS

Asiakkaan varatessa pääsyliput itse osoitteesta http://www.keketeatteri.com, asiakas hyväksyy nämä varausehdot. Online-varauksissa lähetämme vahvistuksen varauksesta 1-3 päivän sisällä . Online-varaukset – maksetaan joko Maksukortilla tai käteisellä 30 minuuttia ennen esityksen alkamista. Pääsylipun hinta on sivustoillamme listattu hinta. Kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero sisältyy pääsylipun hintaan.

ASIAKKAAN TEKEMÄT ONLINE-VARAUKSET

Asiakkaan varatessa pääsyliput itse osoitteesta http://www.keketeatteri.com, asiakas hyväksyy nämä varausehdot. Online-varauksissa lähetämme vahvistuksen varauksesta 1-3 päivän sisällä . Online-varaukset – maksetaan joko Maksukortilla tai käteisellä 30 minuuttia ennen esityksen alkamista. Pääsylipun hinta on sivustoillamme listattu hinta.

PALVELUMAKSU


Lipun hintaan sisältyy aina palvelumaksu. Teatterin palvelumaksu on 2€/lippu. Nettisivuillamme ilmoitetut hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun.

 KEURUSSELÄN KESÄTEATTERI RY:LLÄ OIKEUS PERUA VARAUS

Keurusselän Kesäteatteri Ry:llä on oikeus perua varaus, mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure). Ylivoimainen este voi olla luonnonolosuhteista johtuva, palo- tai vesivahinko, tartuntatautilain perusteella tehty määräys tai muu henkeä tai terveyttä uhkaava Keurusselän Kesäteatteri Ry:n tunnistama riski. Keurusselän Kesäteatteri Ry:n ylivoimaisesta esteestä johtuvasta syystä tehdystä peruutuksesta asiakkaalla on oikeus saada suorittamansa maksu kokonaisuudessaan takaisin. Keurusselän Kesäteatteri Ry:llä on oikeus perua varaus, ellei varaukseen liittyviä maksuehtoja ole noudatettu tai suorituksia maksettu ajallaan.

ALENNUSRYHMÄT

Alennettuihin lipun hintoihin ovat oikeutettuja eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät. Myös Keski-Suomen Harrastajateatteriyhdistyksen (KeHy Ry:n) teatteririnkiin kuuluvat jäsenteatterilaiset ovat oikeutettuja alennettuun hintaan. Alennukset ovat esitys- ja henkilökohtaisia. Voit lunastaa liput todistuksella alennusoikeudesta.

Pidätämme oikeuden hintojen ja ohjelmiston muutoksiin.